FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Ljus & Ljuslyktor/Fotogen- & Oljelampor

Fotogen- & Oljelampor

Ett lugnande ljus och en dekorativ inredningsdetalj. Hos oss hittar du vackra fotogen- och oljelampor från välkända märken.
43 träffar
Kungsholmen fotogenlampa - grön - Karlskrona Lampfabrik
Karlskrona Lampfabrik

Kungsholmen fotogenlampa, grön

1 295 kr1 725 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 43
12

En tidlös ljuskälla 

Oljelampan uppfanns någon gång på 1500-talet och cirka 300 år senare kom den första fotogenlampan. Det är två av det första och äldsta varianterna av lampan men används än idag. En tidlös design som idag är en mycket dekorativ detalj och ljuskälla för alla hem. Denna typ av ljuskälla ger ett mycket rogivande och hemtrevligt sken till hemmet. Passar perfekt att placera på bordet eller en hylla. Hos oss på Svenssons hittar du vackra och tidlösa fotogen- och oljelampor från välkända märken.  

Fotogen- & oljelampor som inredning 

En oljelampa eller fotogenlampa ger ett gemytligt ljus till ditt hem. Det är ett vackert alternativ istället för eller . När den inte används är det fortfarande en mycket dekorativ inredningsdetalj till ditt hem så låt den alltid stå framme på bordet eller i en . Lampan tillför mycket karaktär och stil till ditt hem. Denna strömlösa ljuskälla är perfekt att ha hemma för att spara el och inte minst om det skulle bli strömavbrott. Fotogen/oljelampan går att flytta runt efter behag och ger alltid en behaglig atmosfär oavsett vart du väljer att placera den. Här hittar du fotogen- och oljelampor i olika färger och former för att du ska hitta en som du vill ska pryda ditt hem.  

 Populära tillverkare 

  •  

Vad är skillnaden på fotogenlampa och oljelampa?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer