FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Ljuslyktor

Ljuslyktor med levande ljus skapar en omedelbar stämning i ditt hem. Det ger en mysig känsla till mörka dagar när du behöver lite värme.
198 träffar
Post värmeljushållare - White - DBKD
DBKD

Post värmeljushållare, White

116 kr129 kr
På väg till oss
Lantern ljuslykta 60 cm - Mörkgrå - Iittala
Iittala

Lantern ljuslykta 60 cm, Mörkgrå

2 940 kr3 459 kr
Fåtal i lager
Designfynd
Visar 18 produkter av totalt 198
1
...
6

En levande dekoration 

Ljuslyktor är en perfekt prydnad till varje rum som behöver lite ljus och värme. Du kan placera ut lyktor överallt i ditt hem i hyllor, på bord eller nattduksbordet. Ljushållare är den perfekta kombinationen mellan dekoration och stämningsfullbelysning.  

Ljuslyktor kommer i olika storlekar, färger och former och är en vacker utsmyckning för alla rum. De ger ett vackert och rogivande sken när ljuset lyser genom glaset.  

Färg och ljus till din inredning 

Ljuslyktor finns i en otrolig mängd av färger och former och är därför ett perfekt tillägg till din inredning. Hos oss på Svenssons hittar du ett stort urval från bland annat som har lyktor i alla olika slag. Kanske söker du en färgklick till din dukning som piggar upp heminredningen och vad passar då bättre än en liten ljuslykta.  

har en rad ljushållare i spännande former för att ge en dimension till ditt hem. Strålarna från de brinnande ljusen sprider sig genom kristallglaset och skapar ett otroligt härligt sken i rummet.  

Vilka är de mest populära ljuslyktorna?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer