FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Kunskap & inspiration/Guider/Möbler/Stringhyllan - en möbel som varar livet ut
Guide för din stringhylla hos Svenssons - här tre String Pocket i valnöt uppsatta i ett badrum.

Möbler

Stringhyllan - en möbel som varar livet ut

Både smart, funktionell och med en uppsjö av olika val och kombinationer har String tagit världen med storm. Stringhyllan är en älskad klassiker som kommit att bli en självklar möbel i många människors hem. Här har vi samlat information, inspiration och tips om den fantastiska hyllan och dess tillbehör.
tisdag 26 juli 2022
Share article

Så mycket mer än bara en hylla

1946 gjorde  sin första framgångsrika produkt, diskhyllan Elfa. Stringhyllan blev till först tre år senare, år 1949, när Nisse och hans fru Kajsa deltog i Bonniers folkbiblioteks tävling i bästa bokhylla som de dessutom vann.

På 2000-talet återlanserades , vilket visade sig vara ett klokt beslut då den än idag är en storsäljande och folkkär klassiker i tidlös design – som nu finns i en uppsjö av härliga färger och material.

Bygg din egen unika stringhylla

Det finns inga regler för hur din  ska se ut. String finns i flera olika utföranden som går att kombinera och komplettera på en mängd olika vis. Använd gavlar i plexiglas eller de klassiska i stål, och variera mellan flera olika färger.

Hyllplanen är lätta att flytta om du skulle vara sugen på en förändring, och hyllan kan byggas ut i vilken riktning du vill i den mån du har plats. Du kan även bygga din egen unika arbetsplats med hjälp av 

Guide för din stringhylla - montera upp Stringsystemet i ditt vardagsrum som här med vackra delar i valnöt.

Komplettera din String

Med String + kan du komplettera din Stringhylla eller din String arbetsplats. String + är en serie förvaringssmarta tillbehör till din String för att minska stöket samtidigt som du kan lyfta fram dina finaste inredningsdetaljer. Varför ställa in finglasen i ett skåp när du kan hänga dem på String + Spjut så att alla kan se dem?

String Pocket-hylla i valnöt med fina böcker på - perfekt att ha i hemmakontoret.
String hyllsystem i ek - perfekt att sätta upp i ett hemmakontor som här.
Guide för din stringhylla - sätt upp Stringsystemet i köket för praktisk och snygg förvaring. Som här med String-hyllan i vitt med vinglas förvarade på.

Svensktillverkat

Visste du att Stringhyllan är svensktillverkad? Tillverkningsprocessen av String sker i Småland. Gaveln till Stringhyllan tillverkas i Lövås utanför Anderstorp. Hyllplanet tillverkas i sin tur i Totebo mellan Västervik och Vimmerby.

Bra att veta

Det kan vara bra att veta att det är skillnad på String Pocket och String hyllsystem. String pocket köper man vanligtvis som ett färdigt paket innehållande två gavlar och tre hyllplan.

Ett String system kan du bygga ihop precis hur du själv vill. Välj bland med gavlar i olika längder och färger, hyllplan, lådhurtsar, tidskriftshyllor etc.

Hallförvaring

Bygg din egen String kombination för hallen. Använd klassiska gavlar, lägg till String skohylla, String hyllplan och komplettera med stång och krokar från String +. Och på ett ögonblick har du skapat din egen hallkombination.

Stringbyggaren

Med Stringbyggaren kan du bygga din egen Stringkombination på datorn. På så vis får du veta precis vilka delar du behöver, hur din hylla kommer att se ut samt hur mycket den kommer kosta. När du är nöjd med hyllan kan du smidigt lägga hela kombinationen i varukorgen och gå vidare till kassan.

 

Guide för din Stringhylla - skapa ett Stringsystem med flera hyllor i ditt hemmakontor eller på arbetsplatsen för snygg och praktisk förvaring.
Guide för stringhylla - sätt upp flera i ett system i vardagsrummet! Här String-hyllorna i vitt för förvaring av inredningsdetaljer i vardagsrummet.
Stringhyllsystem i ek och vitt i ett vardagsrum med inredningsdetaljer på hyllorna.

Upptäck produkter från String

Se mer

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer