FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Loungebord

Här finns loungebord i alla former och material i hög kvalitet och tidlös design för att skapa en vacker plats för vårens och sommarens alla stunder.
362 träffar sorterat på
Palissade Low Table bord 81,5x86x38 cm - Olive - HAY
HAY

Palissade Low Table bord 81,5x86x38 cm, Olive

5 799 kr7 249 kr
I webblager
Sommarrea
Visar 36 produkter av totalt 362
1
...
11

Loungebord som en dekorativ detalj

Ett loungebord kan vara en dekorativ detalj eller en yta att ställa glaset på. Tillsammans med en loungefåtölj, loungesoffa eller solsäng kan du skapa dig en liten oas på din uteplats eller på din balkong. Kanske vill du ha ett litet lägre loungebord till din uteplats och då kan serien Bellevie från Fermob vara något för dig.

Loungebord till uteplatsen i olika material

Svenssons har ett stort utbud av kvalitativa loungebord i olika material, höjder och storlekar. Kanske är du ute efter ett runt eller rektangulärt loungebord? Är du ute efter ett visst material så hittar du här loungebord i trä, rotting eller metall. I valet av material bör du fundera på om du vill ha ett underhållsfritt material som plast, komposit eller konstrotting eller om du vill ha trämöbler som kräver lite underhåll men som är mer klassiska. Har du problem att välja kan du alltid besöka någon av våra butiker.c/o Svenssons

Följ oss