FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|

HAY

HAY grundades 2002 av Rolf och Mette Hay. Ambitionen var att skapa möbler som följde samtiden med ett öga för det moderna hemmet och för en förfinad industriproduktion. Detta är HAYs ambition än idag. Ett exempel på detta är det välkända Hay bord och Hay matbord Loop Stand Table. HAY samarbetar med några av de mest talangfulla, internationella formgivarna som använder nya material och modern teknologi för att skapa möbler med stort värde för användaren. Inspiration hämtas bland annat från arkitekturen och från den dynamiska modevärlden. HAYs fortsatta vision är att skapa enkel, funktionell och vacker design i samarbete med några av världens mest begåvade, nyfikna och modiga designers. Kolla bara in hay soffa Mags Soft där man kombinerat en hög komfort med estetisk design. Som ett komplement till möbelkollektionen introducerade HAY för ett par år sedan ett sortiment med accessoarer och textilier för det moderna hemmet med t ex kuddar, mattor, plädar, överkast, galgar m.m...

20 träffar sorterat på
Arcs wall switch vägglampa - Mirror - HAY
HAY

Arcs wall switch vägglampa, Mirror

2 315 kr2 949 kr
I webblager
Visar 20 produkter av totalt 20

HAY - Dansk designklassiker

Välkommen till Svenssons, din ultimata destination för alla HAY-produkter. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av HAY-artiklar, inklusive den populära HAY Palissade och eleganta HAY lampor.

HAY är ett danskt designföretag känt för sin unika estetik och högkvalitativa produkter. Med ett öga för modern design och tidlös kvalitet, strävar HAY alltid efter att skapa funktionella och estetiskt tilltalande produkter. Oavsett om du letar efter möbler, belysning eller hemtillbehör, har HAY något för alla smaker och stilar.

Ett av våra mest populära HAY-sortiment är HAY Palissade. Denna kollektion av utomhusmöbler kombinerar robusthet med stil och är det perfekta valet för alla som vill skapa ett elegant utomhusutrymme. HAY Palissade-serien erbjuder allt från stolar och bord till bänkar och solstolar, alla tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer. Oavsett om du vill skapa en lugnande oas på din balkong eller ett levande underhållningsutrymme i din trädgård, kommer HAY Palissade att ge dig rätt balans mellan funktionalitet och design.

När det kommer till belysning, är HAY lampor ett utmärkt val. De erbjuder en rad lampor, inklusive bordslampor, golvlampor och taklampor, alla med en distinkt HAY-design. Dessa lampor är inte bara praktiska, de är också konstverk i sig. HAY lampor kan förvandla vilket rum som helst, oavsett storlek, till ett elegant och väl belyst utrymme.

Här på Svenssons, är vi stolta över att ge våra kunder tillgång till dessa fantastiska HAY-produkter. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och vi står alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt HAY-produkt för dina behov.

Så om du letar efter HAY Palissade möbler för att förvandla din uteplats, eller HAY lampor för att lysa upp ditt hem, är Svenssons det rätta valet. Upptäck vår samling av HAY-produkter idag och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta utrymmet. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla ditt hem med HAYs unika designlösningar.

Populära filtreringar

HAY PalissadeHAY lamporHAY soffaHAY matbordHAY vaserHAY soffbordHAY bordslamporHAY taklamporHAY barstolarHAY fåtöljerHAY mattorHAY ljusstakarHAY krukorHAY förvaringsboxarHAY kuddarHAY skrivbordHAY hyllorHAY lådorHAY dörrmattaHAY bänkar

c/o Svenssons

Följ oss