FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Djupa tallrikar

Djupa tallrikar är de perfekta tallrikarna till soppa, pasta, fräscha sallader och mycket mer. Här på Svenssons hittar du ett stort utbud av djupa tallrikar för att förgylla måltiderna lite extra.
148 träffar
Swedish Grace djup tallrik Ø25 cm - snö (vit) - Rörstrand
Rörstrand

Swedish Grace djup tallrik Ø25 cm, snö (vit)

187 kr299 kr
I webblager
Sandsbro pastatallrik Ø23 cm - Offwhite - Scandi Living
Scandi Living

Sandsbro pastatallrik Ø23 cm, Offwhite

151 kr189 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 148
1
...
5

Djupa tallrikar för pasta, soppa och sallad

Djupa tallrikar, som även kallas pastatallrikar eller sopptallrikar, är det perfekta komplementet för när du ska servera en varm, god gryta, en härlig pasta eller din favoritsoppa. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av djupa tallrikar för att förbättra din middagsdukning.

Storlekar på djupa tallrikar

De flesta pastatallrikarna har en diameter på ungefär 20-25 cm och är, som det låter, lite djupare än vanliga mattallrikar. De har oftast en upphöjd kant för att förhindra att såser eller soppor rinner ut. Här hittar du pastatallrikar som du antingen kan ha för sig självt, eller i set.

Våra mest populära varumärken för djupa tallrikar

Rörstrand har en del olika modeller på djupa tallrikar som passar fint till middagsdukningen om du är ute efter någonting neutralt, men de har också serier med vackra, blommiga mönster i olika färger. Vill du däremot ha pastatallrikar som har lite olika texturer och mönster kan Kählervara det perfekta varumärket för dig när du ska köpa dina nya tallrikar.

Djupa tallrikar med fina designer

Det finns många olika fina designer att välja mellan när du ska välja nya tallrikar. Är du trött på dina enkla, vita tallrikar kanske det är dags att börja fundera på tallrikar med vackra mönster, Rörstrandär då det perfekta valet. Vill du i stället förnya dig med nya former på tallrikar har Georg Jensen och LIND DNA bra alternativ.

Matcha dina djupa tallrikar med resten av ditt porslin

Djupa tallrikar kommer ofta i set, vilket är smidigt för dig som vill skapa en harmonisk dukning där allting matchar. Om du föredrar att skapa mer dynamik i dukningen kan det däremot vara fint att kombinera olika färger och designer på pastatallrikarna, det skapar en väldigt unik dukning. Djupa tallrikar från samma kollektion kommer ofta i olika färger, vilket ger en sammanhängande känsla samtidigt som du skapar dynamik med de olika färgerna.

Vilket material ska jag välja?

c/o Svenssons

Följ oss