FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Konstglas

Med vackra konstverk av glas skapar du en spännande känsla i ditt hem. Inred med konstglas och skulpturer från välkända märken och formgivare.
40 träffar
Birds by Toikka årsfågel - 2024 - Iittala
Iittala

Birds by Toikka årsfågel, 2024

4 790 kr
I webblager
Polar ljushållare 330 mm - Vit - Kosta Boda
Kosta Boda

Polar ljushållare 330 mm, Vit

4 948 kr8 000 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 40
12

En unik inredningsdetalj 

Skulpturer och konstverk ger en unik känsla till varje hem. Här väljer du fritt efter tycke och smak för att spegla och uttrycka din personliga stil. Konstglas är en fantastisk inredningsdetalj som ger en spännande känsla till inredningen. Vackra och stilrena dekorationsdetaljer som gör sig mycket fint i exempelvis ett fönster, hyllaeller på ett matbord. Hos oss på Svenssons hittar du konstglas och skulpturer i alla tänkbara färger och former från välkända märken och formgivare. Hitta något som speglar din personliga stil för att ge det lilla extra till ditt hem.  

Glas som dekoration 

Glas är ett härligt material som kan användas till en rad olika områden och inredningsdetaljer. Skandinavien har sen en lång tid tillbaka arbetat med glas för att skapa konst. I Sverige hittar vi bland annat Glasriket med kända formgivare som exempelvis Kosta Boda. Några populära konstglas hos oss är de olika fågelskulpturerna Bird från Iittala. De kommer i en rad olika färger och former. Det tunna och färgade glaset gör dessa skulpturer lyxiga och eleganta inredningsdetaljer, och reflekterar ljus på ett härligt sätt. Oiva Toikka formgivare står bakom både Birds samt Kastehelmi och mycket mer från Iittala. För dig som söker en fin gåva att ge bort till en vän eller bekant är konstglas hundraprocentig present.  

Vilka olika figurer i glas erbjuds inom kategorin konstglas?

Hur kan konstglas bidra till att förhöja inredningen i mitt hem?

c/o Svenssons

Följ oss