FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Konstglas

Med vackra konstverk av glas skapar du en spännande känsla i ditt hem. Inred med konstglas och skulpturer från välkända märken och formgivare.
25 träffar
Birds by Toikka sand - Waiter - Iittala
Iittala

Birds by Toikka sand, Waiter

4 299 kr
På väg till oss
Birds by Toikka årsägg - 2022 - Iittala
Iittala

Birds by Toikka årsägg, 2022

3 568 kr4 619 kr
Fåtal i lager
Designfynd
Visar 25 produkter av totalt 25

En unik inredningsdetalj 

Skulpturer och konstverk ger en unik känsla till varje hem. Här väljer du fritt efter tycke och smak för att spegla och uttrycka din personliga stil. Konstglas är en fantastisk inredningsdetalj som ger en spännande känsla till inredningen. Vackra och stilrena dekorationsdetaljer som gör sig mycket fint i exempelvis ett fönster, eller på ett . Hos oss på Svenssons hittar du konstglas och skulpturer i alla tänkbara färger och former från välkända märken och formgivare. Hitta något som speglar din personliga stil för att ge det lilla extra till ditt hem.  

Glas som dekoration 

Glas är ett härligt material som kan användas till en rad olika områden och inredningsdetaljer. Skandinavien har sen en lång tid tillbaka arbetat med glas för att skapa konst. I Sverige hittar vi bland annat Glasriket med kända formgivare som exempelvis Kosta Boda. Några populära konstglas hos oss är de olika fågelskulpturerna Bird från . De kommer i en rad olika färger och former. Det tunna och färgade glaset gör dessa skulpturer lyxiga och eleganta inredningsdetaljer, och reflekterar ljus på ett härligt sätt. Oiva Toikka formgivare står bakom både Birds samt Kastehelmi och mycket mer från . För dig som söker en fin gåva att ge bort till en vän eller bekant är konstglas hundraprocentig present.  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer