FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Belysning/Lampor

Lampor

Hos oss finner du populära designlampor och LED-lampor i olika stilar. Här kan du hitta en lampa som passar just dig och din heminredning.
Taklampor & PendellamporGolvlamporBordslamporLjuskronor & TakkronorVägglamporPortabla lamporPlafonderSpotlightsSkrivbordslamporFönsterlampor & FönsterbelysningSänglamporSolcellslamporBarnlamporLjusslingor & Dekorationsbelysning
5928 träffar
Ginger 32 C vägglampa - vit/ek - Marset
Marset

Ginger 32 C vägglampa, vit/ek

4 516 kr6 645 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 5928
1
...
164165

Lampor för en ljusare tillvaro

Att belysningen är en av de viktigaste faktorerna för hur trivsamt ett rum blir är nog något som alla är överens om. Men inte alla har så bra koll på hur man ljussätter ett rum för att det ska bli så mysigt eller behagligt som möjligt att vistas i. Till att börja med så bör man ta hänsyn till hur stort rummet är, för att därefter bestämma hur många ljuspunkter som är optimalt. Även om kraftiga lampor klarar av att lysa upp även ett stort vardagsrum så är det knappast den perfekta belysningen för mysiga filmkvällar. Här får du lite tips om hur du inreder med vårt utbud av olika lampor och ljuslösningar.

Vad används rummet för?

De flesta rum behöver någon typ av takbelysning, men utöver detta bör man ta hänsyn till vilket användningsområde som rummet har. Handlar det om ett hemmakontor, ett kök eller ett sovrum så finns det vitt skilda krav man bör ställa på vilken typ av belysning man ska ha. Vid till exempel ett skrivbord behöver du en lampa med smal och fokuserad ljuskägla och skärmen bör naturligtvis gå att vinkla. Rör det sig om ett större rum, som till exempel familjens vardagsrum, så brukar man rekommendera uppemot åtta mindre ljuskällor utspridda i rummet för att kunna anpassa belysningen efter aktivitet och stämning. Här tar du naturligtvis stor hänsyn till ditt övriga möblemang, som din soffa, eftersom den för många är vardagsrummets själva mittpunkt.

Få din lampa hemkörd

Titta i lugn och ro igenom vårt utbud av belysning och andra saker för ditt hem här på hemsidan, eller titta in i någon av våra butiker om du har vägarna förbi. När du väl bestämt dig för någon av våra designade lampor så kan vi självklart ordna med frakten hem till dig, oavsett var i Sverige du bor.

Populära filtreringar

Louis Poulsen lampaPH lampor - Poul HenningsenFlowerpotFlos lampaBy Rydéns lamporKartell lampaMenu lamporNew works lamporFritz Hansen lamporFerm Living lamporMuuto lamporFoscarini lamporHay lamporGubi lamporFatboy lampor

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer