FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Sängar

Sängar

Sängen är platsen för återhämtning och den möbeln du spenderar mest tid i. Därför behöver du en säng som uppfyller dina behov och önskemål avseende komfort, storlek och utseende. 
KontinentalsängarBäddmadrasserRamsängarStällbara sängarSängtillbehör
132 träffar
Dux 1001 ramsäng - Vit/brun fast 90x200 cm - Dux
Dux

Dux 1001 ramsäng, Vit/brun fast 90x200 cm

17 645 kr20 295 kr
Beställningsvara
Stockholm huvudgavel - vit, 190 cm - Englesson
Englesson

Stockholm huvudgavel, vit, 190 cm

5 580 kr6 200 kr
Beställningsvara
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 132
1
...
4

Bekväma och snygga sängar

Att vi tillbringar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen har du säkert hört förr, och det säger något om hur viktigt det är att välja med omsorg när man tittar på sängar. Här på Svenssons i Lammhult så hittar du ett utbud av både sängbottnar och bäddmadrasser som håller absolut högsta kvalitet. Att dessa välgjorda delar inte tappar formen eller komforten i första taget borgar för att du får en god nattsömn varje natt under många år framöver. Vi har också sängben som passar våra bottnar som du enkelt monterar själv.

Sovrumsinredning

Att inreda resten av sovrummet på rätt sätt är minst lika viktigt för nattsömn och trivsel som att välja rätt sängbotten och madrass. Om du kikar bland våra sovrumsmöbler så ser du att vi har många sängbord att välja mellan. De är inte bara snygga utan också mycket praktiska eftersom du kan lägga ifrån dig favoritboken där eller kanske placera en bordslampa på. Föredrar du att ha ljuskällan ovanför dig så bör du istället kolla bland alla våra vägglampor där vi har många populära modeller att välja bland.

Populära filtreringar

Dux säng

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss