FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Sängar

Sängar

Sängen är platsen för återhämtning och den möbeln du spenderar mest tid i. Därför behöver du en säng som uppfyller dina behov och önskemål avseende komfort, storlek och utseende. 
KontinentalsängarBäddmadrasserRamsängarStällbara sängarSängtillbehör
206 träffar
Dux 1001 ramsäng - Vit/brun fast 90x200 cm - Dux
Dux

Dux 1001 ramsäng, Vit/brun fast 90x200 cm

15 340 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 206
1
...
6

Bekväma och snygga sängar

Att vi tillbringar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen har du säkert hört förr, och det säger något om hur viktigt det är att välja med omsorg när man tittar på sängar. Här på Svenssons i Lammhult så hittar du ett utbud av både sängbottnar och bäddmadrasser som håller absolut högsta kvalitet. Att dessa välgjorda delar inte tappar formen eller komforten i första taget borgar för att du får en god nattsömn varje natt under många år framöver. Vi har också sängben som passar våra bottnar som du enkelt monterar själv.

Sovrumsinredning

Att inreda resten av sovrummet på rätt sätt är minst lika viktigt för nattsömn och trivsel som att välja rätt sängbotten och madrass. Om du kikar bland våra sovrumsmöbler så ser du att vi har många sängbord att välja mellan. De är inte bara snygga utan också mycket praktiska eftersom du kan lägga ifrån dig favoritboken där eller kanske placera en lampa på dem. Föredrar du att ha ljuskällan ovanför dig så bör du istället kolla bland alla våra vägglampor där vi har många populära modeller att välja bland.

Provligg någon av våra sängar

Att avgöra hur skönt du ligger i någon av våra sängar är ganska svårt bara genom att titta på dem, och därför så bör du komma in och provligga madrasser med olika hårdhet innan du bestämmer dig. När du väl har valt sängbotten och madrass så kör vi hem dem till dig. Detta gäller i hela landet och alla andra möbler som vi säljer, vi kan dessutom bära in dina möbler till sovrummet.

Populära filtreringar

Dux säng

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer