FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Sängar/Kontinentalsängar

Kontinentalsängar

Sömn är en viktig del för vårt välmående. Här hittar du drömlika kontinentalsängar för en god natts sömn.
26 träffar
Dux 6006  kontinentalsäng - Vit/brun pascalsystem mjuk/medium/fast - Dux
Dux

Dux 6006 kontinentalsäng, Vit/brun pascalsystem mjuk/medium/fast

69 925 kr
Beställningsvara
Visar 26 produkter av totalt 26

Investera för din sömn 

Vi spenderar stor del av våra liv med att sova. Det kan låta tråkigt men sömn är mycket viktig för vårt välmående. Sömn ger oss energi att orka med allt roligt i vardagen. Just därför är det viktigt att investera för din sömn. Kontinentalsäng är en säng med extra lyx och följsamhet. För dig som alltid vill sova gott. Hos oss på Svenssons hittar du kontinentalsängar med mycket hög komfort och kvalitet.  

Olika kontinentalsängar 

Hos oss hittar du mjuka, medium och fasta kontinentalsängar så att just du ska hitta en som passar dig. Sängarna kommer även i olika längd och bredd både i dubbel och enkel. Vissa va sängarna är uppdelade efter kroppens tre komfortzoner för att maximera komforten när du sover. Investera i en kontinentalsäng för att uppnå högsta kvalitet på din sömn. Vakna upp pigg och utvilad varje dag redo att ta ann alla dagens utmaningar och händelser.  

Vad är skillnaden på en kontinentalsäng och andra sängar?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer