FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Utemöbler

Utemöbler & Trädgårdsmöbler

Vi har utemöbler för alla väder och funktioner både för stora uteplatser och mindre balkonger. Med modern design och hållbara material. Allt för att få ett bättre liv ute. 
LoungemöblerUtebord & TrädgårdsbordUtestolarBalkongmöblerSolskyddUtomhusmattorTillbehör för utomhusbruk

Utomhusfavoriter från HAY

5942 träffar
Luxembourg karmstol - anthracite - Fermob
Fermob

Luxembourg karmstol, anthracite

3 965 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 5942
1
...
151
...
166

Möbler för din trädgård eller uteplats

När utesäsongen äntligen är här så vill du kunna njuta av den så länge som möjligt, och med rätt utemöbler så kan du förlänga säsongen ganska länge. Här hittar du både soffgrupper och diverse plädar och filtar som tål väder och vind utan att färgerna bleks av solens strålar. Att inreda sin uteplats i enlighet med resten av sitt hem är viktigt för att man ska trivas i sitt uterum, oavsett om det är en balkong eller en villaträdgård.

Utemöbler av högsta kvalitet

När man inreder sin uteplats så är det för många lika viktigt att välja utemöbler av lika hög kvalitet som inredningen och övrigt möblemang. Tyvärr kan det vara ganska svårt att hitta utemöbler som är både smakfulla och tål den oömma behandling som en placering utomhus ofta kräver. Här hos Svenssons i Lammhult så hittar du dock möbler som både passar uteplatsen och tål väder och vind som stark sol och regnskurar. Varför inte passa på och kombinera dina nya möbler för uteplatsen med lite övrig dekoration som tål det tuffa utomhusklimatet utan förstöras.

Nya utemöbler i god design

När du beställer nya utemöbler eller annan inredning från oss på Svenssons i Lammhult så kan du räkna med att få designade kvalitetsmöbler till marknadens bästa pris.

Populära filtreringar

Grythyttan utemöblerGrythyttan stolGrythyttan bordGrythyttan A2Fermob utemöblerFermob bordSkagerak utemöblerFermob utemöblerCane line sofforCane line bordCane line parasoller

Hur sköter jag om mina utemöbler?

När är de dags att behandla trämöblerna?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer