FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Sittmöbler

Förgyll din trädgård eller uteplats med vackra utestolar. Hos oss hittar du stolar för utomhusbruk från välkända märken.
TrädgårdsstolarTrädgårdsbänkarUtomhuspallar & Barstolar utomhusSolstolarSolsängarHängmattorHammockarDäckstolar
72 träffar sorterat på
Fiesta Soft solstol - Antracit-aluminium - Fiam
Fiam

Fiesta Soft solstol, Antracit-aluminium

2 244 kr2 995 kr
I webblager
Sommarrea
Visar 36 produkter av totalt 72
12

Bekväma sittplatser utomhus 

När solen kikar fram är det härligt att ha en mysig uteplats att spendera de varma dagarna på. Då är det viktigt att ha utemöbler av hög kvalitet och komfort. Hos oss på Svenssons hittar du vackra och tåliga utestolar och trädgårdsstolar för din uteplats. Matcha de vackra stolarna med ett utebordför att få en komplett sittplats utomhus. Perfekt för att sitta ner och ta en fika i solen för att få lite extra frisk luft.  

Vackra utomhusmöbler 

Det är viktigt för oss att alla produkter vi säljer har hög kvalitet och komfort för att uppnå optimal hållbarhet. Oavsett vilken stol du väljer ska den tåla Sveriges varierande klimat. Det är självklart viktigt att ta hand om möblerna för att uppnå deras fulla potential. Vi har ett stort utbud av utestolar för att du ska hitta en design som du älskar. Oavsett om det ska fungera som en balkongmöbel eller placeras i växthuset eller uteplatsen på gården så är vi säkra på att du kommer att hitta de du söker här.  

Populära trädgårdsstolar kommer från bland annat dessa varumärken 

c/o Svenssons

Följ oss