FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Utemöbler & Trädgårdsmöbler

Utemöbler & Trädgårdsmöbler

LoungemöblerUtebord & TrädgårdsbordUtestolarBalkongmöblerSolskyddUtomhusmattorTillbehör för utomhusbruk
46 träffar
Stockaryd loungegrupp teak-mörkgrå - undefined - 1898
1898

Stockaryd loungegrupp teak-mörkgrå,

40 965 kr
Fåtal i webblager
Visar 36 produkter av totalt 46
12

Möbler för din trädgård eller uteplats

När utesäsongen äntligen är här så vill du kunna njuta av den så länge som möjligt, och med rätt utemöbler så kan du förlänga säsongen ganska länge. Här hittar du både loungemöbleroch diverse filtar & plädar som tål väder och vind utan att färgerna bleks av solens strålar. Att inreda sin uteplats i enlighet med resten av sitt hem är viktigt för att man ska trivas i sitt uterum, oavsett om det är en balkong eller en villaträdgård.

Utemöbler av högsta kvalitet

När man inreder sin uteplats så är det för många lika viktigt att välja utemöbler av lika hög kvalitet som inredningen och övrigt möblemang. Tyvärr kan det vara ganska svårt att hitta utemöbler som är både smakfulla och tål den oömma behandling som en placering utomhus ofta kräver. Här hos Svenssons så hittar du möbler som både passar uteplatsen och tål väder och vind som stark sol och regnskurar. Varför inte passa på och kombinera dina nya möbler för uteplatsen med lite utomhusdetaljer som tål det tuffa utomhusklimatet utan förstöras.

Nya utemöbler i god design

När du beställer nya utemöbler eller annan inredning från oss på Svenssons i Lammhult så kan du räkna med att få designade kvalitetsmöbler till marknadens bästa pris.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer