FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Utemöbler & Trädgårdsmöbler

Utemöbler & Trädgårdsmöbler

Upptäck vårt breda sortiment av utemöbler och trädgårdsmöbler. Våra högkvalitativa utemöbler och trädgårdsmöbler är designade för att kombinera stil med funktionalitet, så att du kan njuta av skönhet och komfort utomhus säsong efter säsong. Från moderna loungemöbler till klassiska trädgårdsset, hitta det perfekta tillskottet till din uteplats idag hos oss.
LoungemöblerUtebord & TrädgårdsbordSittmöblerBalkongmöblerSolskyddUtomhusmattorTillbehör för utomhusbruk
61 träffar sorterat på
Messina stol - Mossgrön aluminium - 1898
1898

Messina stol, Mossgrön aluminium

1 590 kr1 990 kr
I webblager
Sommarrea
Visar 36 produkter av totalt 61
12

Möbler för din trädgård eller uteplats

När utesäsongen äntligen är här så vill du kunna njuta av den så länge som möjligt, och med rätt utemöbler så kan du förlänga säsongen ganska länge. Här hittar du både loungemöbler och diverse filtar & plädar som tål väder och vind utan att färgerna bleks av solens strålar. Att inreda sin uteplats i enlighet med resten av sitt hem är viktigt för att man ska trivas i sitt uterum, oavsett om det är en balkong eller en villaträdgård.

Utemöbler av högsta kvalitet

När man inreder sin uteplats så är det för många lika viktigt att välja utemöbler av lika hög kvalitet som inredningen och övrigt möblemang. Tyvärr kan det vara ganska svårt att hitta utemöbler som är både smakfulla och tål den oömma behandling som en placering utomhus ofta kräver. Här hos Svenssons så hittar du möbler som både passar uteplatsen och tål väder och vind som stark sol och regnskurar. Varför inte passa på och kombinera dina nya möbler för uteplatsen med lite utomhusdetaljer som tål det tuffa utomhusklimatet utan förstöras.

Nya utemöbler i god design

När du beställer nya utemöbler eller annan inredning från oss på Svenssons i Lammhult så kan du räkna med att få designade kvalitetsmöbler till marknadens bästa pris.

Populära filtreringar

Utemöbler träTeak utemöblerGrythyttan utemöblerGrythyttan stolGrythyttan bordGrythyttan A2Fermob utemöblerHAY Palissade&Tradition utemöblerFermob bordSkagerak utemöblerFermob utemöblerCane line sofforCane line bordCane line parasollerUtemöbler stål

Hur sköter jag om mina utemöbler?

När är de dags att behandla trämöblerna?

c/o Svenssons

Följ oss